Hallo!

Deze website van Pictures On Your Skin wordt voortdurend aangepast en is daarmee nooit helemaal af.

Je kunt mij ook vinden, volgen en vooral liken op Facebook en Instagram

Voor meer informatie kun je mailen naar:

Barbara van Reijmersdal
picturesonyourskin@gmail.com

en ben ik te bereiken via Whatsapp, sms, of telefoon:

06-42454080

Ik spreek je graag en hoop je gauw te zien tijdens jouw feest!

5 gedachten over “Hallo!”

  1. U was de middelpunt van onze leuke feestje met al uw leuke creaties bedankt.

    1. Nog nooit zulke mooie en blije gezichtjes gezien! Het was een zeer geslaagd feest! Je bent een topper!En kan Barbara bij iedereen aanraden

      1. Hai Marjolein, van zulke berichten word ik heel erg blij. Dank je wel. Het was letterlijk en figuurlijk een feestje om bij jullie te zijn. (Vanwege problemen met mijn website kon ik niet inloggen en je bericht beantwoorden en plaatsen).

  2. Barbara is echt een aanrader. Ze kan goed schminken en heeft een lekker tempo waardoor de kindjes niet heel lang hoefde te wachten. Daarnaast is ze ook gewoon een leuk mens. Ik vond het echt leuk dat je er was en hoop dat je in de toekomst nog eens kan komen. Liefs Debbie

Reacties zijn gesloten.