Algemene voorwaarden en privacy

 

Algemene voorwaarden

– Wanneer je mij inhuurt, werk ik met mijn eigen materialen.
Die zijn bij de prijs inbegrepen. Ik weet hoe ik met bepaalde materialen en technieken om moet gaan en wat ik daarvoor nodig heb. Bovendien weet ik hoe oud de materialen zijn, waar ze gekocht zijn en hoe ze bewaard en schoongemaakt zijn.
Ik zal dus niet met materialen van anderen werken.
En andere personen zullen niet met mijn materialen werken.

-Ik moet veilig kunnen werken om mijn beroep goed uit te kunnen oefenen,
Dit betekent dat ik beschermd moet zijn tegen kou, wind, regen en felle zon.  Bij een temperatuur onder de 16 graden wordt het erg moeilijk mijn werk uit te voeren, omdat ik zittend en met mijn handen werk. Indien ik, mijn materialen maar ook mijn klanten niet meer veilig zijn door weersomstandigheden of vijandig gedrag door omstaanders, behoud ik mij het recht voor om zonder reductie op mijn factuur, mijn spullen op te ruimen en de werkplek te verlaten.

Ik ben artiest, geen oppas
Vanuit mijn werkervaringen in het basisonderwijs en de bibliotheek ben ik gewend met kinderen om te gaan. Echter, ik werk tijdens een opdracht met het kind dat op mijn stoel zit en ben niet bezig met het gedrag van de kinderen die staan te wachten. Ouders / volwassenen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kind(eren).

– Hygiëne
Ik reinig mijn materialen zorgvuldig na gebruik en gebruik  desinfecterende middelen (97% alcohol) om bacteriën tegen te gaan. Indien een kind duidelijk (open) wondjes door ziekte heeft of een besmettelijke huidaandoening/ziekte heeft (bv koortslip, schurft, krentenbaard, ringworm of waterpokken), kan ik helaas niet op de huid schminken, dit om besmetting van mijn materialen en daarmee besmetting van andere klanten te voorkomen.

Voor particulieren

Betaling dient contant en uiterlijk op de dag zelf te geschieden, uiterlijk nadat de activiteiten zijn uitgevoerd en voor vertrek.

Voor bedrijven/organisaties en het inhuren vanaf € 150 geldt:

– Uiterlijk twee weken voor de datum van het evenement dient 50% van de betaling gedaan te zijn, hiermee is de opdracht definitief en is de datum gereserveerd. De resterende 50% dient de dag voor aanvang betaald te zijn, tenzij anders op de offerte/factuur vermeld.
– Annulering tot twee weken voor eerdergenoemde datum is kosteloos.
-Bij annulering binnen twee weken wordt 50% aan vergoeding gerekend.
– Bij annulering de dag voor en de dag van de datum van het evenement wordt 100% aan vergoeding gerekend.

Mocht het onverhoopt gebeuren dat ik zelf moet annuleren door bv ziekte of familieomstandigheden (bv overlijden), dan zal ik er te allen tijde voor zorgen dat er een vervanger komt. Het kan zijn dat het niet meer lukt last minute een beschikbare vervanger te vinden, ik hoop hiervoor op begrip. In dit geval worden er uiteraard geen kosten gerekend en wordt het volledige bedrag geretourneerd.

Privacy

Ook al ben ik geen groot bedrijf en bezit ik geen grote bestanden met klantengegevens, ook in houd mij bezig met jouw privacy. Wat kun je van mij verwachten?

-Ik verzamel géén gegevens van bezoekers van mijn pagina’s op internet (deze pagina, Instagram, Facebook) middels bv cookies of klikgedrag. De gegevens die worden verzameld zijn alleen die gegevens die bv Facebook standaard verzamelt, zoals statistieken (bv mijn reactiesnelheid op meldingen van bezoekers, hoeveel likes erbij of eraf zijn).
– NAW gegevens zijn puur voor mijn administratie en zullen niet voor marketingdoeleinden gebruikt worden. Ik stuur ook (nog) geen nieuwsbrieven naar aanleiding van de NAW gegevens die ik van je heb. Deze gegevens worden nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven. Met toestemming worden ze hooguit gebruikt wanneer een collega in mijn plaats, uit mijn naam, naar jouw feestje komt. Dit gaat altijd in overleg.
– Ik zal altijd om je toestemming vragen wanneer ik een foto van jou of je kind(eren) wil maken om eventueel te gebruiken voor deze pagina, Facebook of Instagram. Plaats je zelf een foto op mijn Facebookpagina, dan geef je natuurlijk daarmee zelf het akkoord af dat de foto gepubliceerd mag worden en eventueel door mij gebruikt kan worden op een ander forum of ter promotie. Wanneer je mij een foto mailt of stuurt via Messenger of Whatsapp, geef dan aan of ik de foto mag publiceren of dat hij alleen bedoeld is ter info, als bedankje of attentie.
-Zijn er nog twijfels wat betreft privacy of fotogebruik of ben je er achteraf toch niet zo blij mee dat ik je foto heb gebruikt, laat het mij dan weten, dan kan ik het aanpassen.
-Omgekeerd geldt: zoek je fotomateriaal om een evenement waar ik kom, te illustreren met mijn werk (natuurlijk niet met het werk van een ander), dan ben je verplicht contact met mij op te nemen over welke foto van mij je wilt plaatsen. Ik mag dan wel toestemming hebben van ouders om hun kind op één van mijn fora te plaatsen, maar het is niet de bedoeling dat hun kind ineens op een andere manier in de media komt, bv in een krant, op een andere website of levensgroot in een bushokje te vinden is.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Deze pagina heb ik aangepast per  31 oktober 2019.

– terug naar de startpagina –

Schminken, glittertattoos, hennatatoeages en bellypainting