Ballonnen

ballon vogels
ballon vogels

Ballonnen en ballonfiguurtjes

Inmiddels zijn ook ballonnen en ballonfiguren aan het assortiment toegevoegd.
Met een paar eenvoudige ballonfiguurtjes wordt een feestje nóg feestelijker. De kinderen kunnen eerst geschminkt worden tijdens een verjaardagsfeestje, om daarna met een leuk ballonfiguur of een ballondier naar huis te gaan.  Voor de jarige kan ik bijvoorbeeld een prinses, eenhoorn, flamingo, alien of grote dino maken. Voor de andere kinderen zijn kleinere ballonfiguren mogelijk, zoals een pols- of haarbandje met een hartje of een kleine dinosaurus, een bloemetje of een lieveheersbeestje. Of een kikker, slang, krokodil, olifant, hondje, dolfijntje, beer, pandabeer of giraf. Misschien ze willen geen dier, maar liever een bloem, prinsessen-/toverstaf of zwaard van ballonnen.

Ik maak geen ballondecoraties zoals ballonbogen, ballonpilaren, backdrops of levensgrote ballonfiguren.

Ballonbloemenboeketten

Wil je origineel voor de dag komen? Kies dan als felicitatie voor een ballonbloemenboeket!
Een boeket start vanaf 12 ballonbloemen. Je kunt uitbreiden tot 15 of zelfs 20. Stel zelf je boeket samen.
Je kunt kiezen uit alle kleuren, van fel tot pastel, van bont tot monochroom. Zelfs goud, zilver of andere metallic kleuren zijn mogelijk.
Je kunt kiezen uit tulpen, margrieten, rozen, ridderspoor, en anjers.
Af te halen in Dordrecht, bezorgen tegen kilometervergoeding.
Op mijn Instagramaccount kun je inspiratie opdoen:
Barballonnetjes door Barballon!

Ballonnen: letterlijk en figuurlijk uit de natuur

Ballonnen zijn gemaakt van latex, het sap van de rubberboom. Daarmee zijn ballonnen een natuurproduct en zijn ze niet van plastic! Dat is namelijk een misverstand. Toch is het beter om niet aan oplaten van ballonnen te doen. Het touwtje van de ballonnen en ook de leeggelopen ballonnen zijn gevaarlijk voor dieren. Ze kunnen erin verstrikt raken of de ballonnen voor voedsel aanzien, ze opeten en erin stikken.  Hoewel latex een product uit de natuur is, duurt het erg lang voordat een ballon helemaal is afgebroken en is verdwenen. Beter is het dus om helemaal geen ballonnen in de natuur (of op de feestlocatie achter te laten).

Deze wijsheid en een groot deel van mijn ballonfiguren heb ik te danken aan de dames en de cursus van “De Ballonschool”.

terug naar de startpagina

Schminken, glittertattoos, hennatatoeages en bellypainting