Glittertattoos

Glittertattoos

Glittertattoos zijn bijna niet meer weg te denken als kinderen een schminkster zien. Een glittertattoo is een huidvriendelijke, tijdelijke tattoo. Hij wordt gemaakt met huidlijm en heel veel glitters. De cosmetische glitter bevat géén glas- of metaaldeeltjes. De glitter tattoo blijft een aantal dagen zitten. Jouw kind komt helemaal bling bling voor de dag ermee!

Voor elk wat wils

glittertattoos sjablonen
glittertattoos sjablonen

Ik heb mijn glittertattoos opgeborgen in organisers, die lijken op een zwart jurkje. De kinderen kunnen zo goed kijken wat ik allemaal voor ontwerpen heb. Die variëren van allerlei bloemen, vlinders en schattige dieren tot tribals en stoere afbeeldingen.
De kinderen mogen kiezen welke kleur glitter ze willen. Dat kan één kleur zijn, maar ook wel drie kleuren.

Heb je een speciaal thema, dan kan ik voor je op zoek gaan naar speciale glittertattoos die hier helemaal bij passen. Denk hierbij aan Halloween, Sinterklaas, Pasen, Koningsdag, dierendag, Kerstmis en noem maar op.
Soms wordt er gevraagd om een glittertattoo feestje, maar meestal worden glittertattoos gecombineerd met schminken. Dat kan betekenen dat door de beperkte tijd de kinderen moeten kiezen: óf een glittertattoo óf schmink.  Maar het komt er ook vaak op neer dat, wanneer ik langer blijf, er tijd over is en alle kinderen een keer aan de beurt zijn geweest, een kind een tweede creatie neemt; behalve een geschminkt gezicht wil hij of zij ook nog een glittertatoeage op de arm. Dat mag natuurlijk ook.

Onder de douche met glittertattoos?

Ja hoor, dat kan. Een glittertattoo blijft wel 3 tot 7 dagen zitten. Je kunt er gewoon mee zwemmen, in bad of onder de douche. Wel is het slim om voorzichtig af te drogen; een glitter tattoo slijt namelijk wel, al is het langzaam. Is de tattoo niet meer zo mooi en en moet hij eraf? Doe dan wat olie op een watje en druk die op de glittertattoo, even laten intrekken en je kunt de tattoo met een natte washand van de huid “rollen”.

Allerlei mogelijkheden

Zoals je hebt kunnen lezen, is het mogelijk op een kinderfeestje of evenement een combinatie af te nemen van glitter tatoeages én schmink.  Wil je weten wat dat voor jouw feest inhoudt? Neem dan gerust contact met mij op. Samen bekijken we de mogelijkheden en wat het allemaal gaat kosten.

– terug naar de startpagina – 

Schminken, glittertattoos, hennatatoeages en bellypainting