Pictures On Your Skin

Schminken, glittertattoos, ballonnen, haarveertjes, henna, ballonfiguurtjes, ballonbloemenboeketten en bellypainting

Maak een feest van je  feestje!

pictures on your skin
pictures on your skin
Pictures On Your Skin
Pictures On Your Skin

Tijd voor een feestje? En zoek je een leuke activiteit waar je zelf geen omkijken naar hebt?
Voor schminken (facepainting), bellypainting (buikschilderen), glittertattoos, henna “tatoeages”, hairfeathers (haarveertjes) en kleine ballonfiguurtjes ben je bij Pictures On Your Skin aan het juiste adres.

Welkom op mijn website.  Mijn naam is Barbara van Reijmersdal. Ik vind het prima als je “je en jij” tegen mij zegt.

Niet alleen kinderen worden vrolijk als ze geschminkt kunnen worden of een tijdelijke tatoeage krijgen. Ook ouders, grootouders en overige familieleden vinden het een aanvulling op een feestelijke dag. Het is altijd weer een dankbaar gegeven wanneer een kind in mijn spiegel kijkt en er een grote glimlach op het gezicht verschijnt.

Over kinderen gesproken, wist je dat ik mijn fooien doneer aan
War Child? Juist deze getraumatiseerde oorlogskinderen hebben het nodig om zich kind te kunnen voelen, om zich te kunnen uiten en plezier te beleven, om aan hun toekomst te bouwen.
Kijk op mijn actiepagina voor War Child om te zien hoe het staat met mijn inzamelactie.

Met mijn werk sponsor ik verder geen andere doelen. Heb je een mooi initiatief, helaas, ik kom niet gratis werken of tegen “we maken reclame voor je”.  Op mijn pagina “tarieven” kun je zien wat ik, mijn tijd en mijn creaties waard zijn.
Een idee is om andere instanties te vragen mij te sponsoren voor jullie feest, bijvoorbeeld een bouwmarkt, supermarkt of groot/commercieel bedrijf dat wel budget heeft voor sponsoring.
Dank je wel voor je begrip 💕

Kleurig en decoratief

schminken
schminken

Mijn creaties passen bij elke feestelijke gelegenheid. Ik kan op zeer veel thema’s inspelen. Is er een prinsessenfeestje of een ander superheldenfeest? Dan schmink ik de feestvierders om tot echte prinsessen  of Spiderman of Batman. Voor eenhoorns, vlinders, papegaaien, dolfijnen, bloemen en regenbogen kun je ook bij mij terecht. En ik maak ook mooie eye designs (versieringen bij het oog) die tussen kinderschmink en uitbundige make up inzitten.

glittertattoos
glittertattoos
glittertattoo
glittertattoo

Glittertattoos zijn er in vele soorten en maten.

Ook hier kan ik zorgen voor aangepaste ontwerpen. Zoek je draken of dolfijnen, bloemen of tribals? Of iets voor Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, de lente of voetbal?

ladiesnight
ladiesnight
henna tatoeages
henna tatoeages

Henna is een mooi natuurproduct en hiermee maak ik tijdelijke hennatatoeages, die vanzelf weer verdwijnen en voor 1 tot 2 weken een prachtige versieringen op de huid achterlaten. Liever noem ik het hennaversieringen, tatoeages kunnen een verkeerde indruk wekken.

belly paint
belly paint
buikschildering
buikschildering

Belly painting is een mooie ervaring voor aanstaande moeders. Ik schilder op de buik met schmink. Met henna is ook mogelijk. Wanneer er foto’s van de buikschildering worden gemaakt, zijn die leuk om te gebruiken op een geboorte- of bedankkaartje.

Kijk vooral ook op mijn pagina op Facebook en mijn Instagramaccount om indrukken te krijgen van mijn meest recente creaties.

Gelegenheden

schminken
schminken

Waar zet ik mijn creaties met schmink, henna, haarveertjes, ballonnen en glittertattoos in?

 • kinderfeestje, verjaardagsfeestje, surpriseparty
 • straatfeest, buurtfeest, straatspeeldag
 • scholen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang
 • braderie, markt, jaarmarkt, festival, jaarfeest
 • opening, open dag
 • jubileum
 • bedrijfsfeest, bedrijven, verenigingen, instellingen
 • babyshower, babyborrel, kraamfeest, doopfeest
 • evenementen, festivals
 • themafeest
 • carnaval
 • Koningsdag
 • Halloween (maar vooral voor kids)
 • dierendag
 • vrijgezellenfeest, bruiloft
 • besnijdenisfeest, hennafeest, suikerfeest
 • zussendag / vrouwendag / ladiesnight
 • Sinterklaasfeest, kerstfeest, Pasen, Bevrijdingsdag en andere officiële feestdagen
 • en….voor War Child!

Werkgebied

Ik werk vanuit mijn woonplaats Dordrecht, maar voor een kinderfeestje neem ik mijn schmink, henna en glittertattoos, ballonnen en haarveren net zo makkelijk mee de omgeving in. Zo kom ik schminken in de Drechtsteden: Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Barendrecht en Alblasserdam, en ook omgeving Rotterdam, Schiedam, Ridderkerk, Delft of Gouda, en kom ik een feestje aankleden met ballonnen, henna of glitter tattoos in bijvoorbeeld Breda, Etten-Leur of Oosterhout. En wie weet ook wel bij jou in de woonplaats.

Er zijn allerlei mogelijkheden waardoor ik langs kom om te schminken, voor ballonvouwen, glittertattoos of haarveren te zetten, hennaversieringen of ballonfiguurtjes te maken of een mooie bellypaint te maken. Ballonbloemenboeketten kun je afhalen in Dordrecht, of laten bezorgen in de regio.
Neem hiervoor contact met mij op:

mail naar: picturesonyourskin@gmail.com
bel of Whatsapp naar: 06-42454080 (geef dan ook je naam door, dan weet ik met wie ik contact heb)

KvK nummer: 63278952

geüpdatet per januari 2024

Schminken, glittertattoos, hennatatoeages en bellypainting